3/2008


Kas kas -punontaa
Mökiltä kannoin kaikki mahdolliset puualustat ja kaarnanpalaset joita punonnassa voisi hyödyntää, myös levyt ja laudanpätkät löysivät tiensä Hämeenlinnaan. Lopullinen mielenhäiriö kuitenkin syntyi päädyttyäni Lohjan Kierrätyskeskukseen, josta löysin mielettömän hienon, vanhan ja lähes täydellisen kokoelman Kas-Kas Kotivärejä. Ihania, pieniä ja värikkäitä, pahvista taiteltuja yleisväripaketteja.
Lue lisää...

   
Käsityöblogit
Mikä blogeissa koukuttaa? Ja mikä se blogi edes on? Onkohan käsityöblogeilla jotakin tekemistä vanhan ajan ompeluseurojen kanssa?
Lue lisää...
 

Ohjaustoiminta Lahden Kätevä-messuilla
Antiikin Kreikan tunnelma seurasi jälleen ohjaustoiminnan koulutusohjelmaa, kun ohjaustoiminta osallistui 1. - 2.11.2008 Lahdessa järjestettyyn Kätevä-messutapahtumaan.
Lue lisää...

 
Kysy mitä vaan - elävä kirjasto ensi kertaa netissä
Elävä kirjasto on menetelmä erilaisten ihmisten kohtaamiseen, ihmisarvon kunnioittamiseen ja vuoropuhelun edistämiseen. Elävässä nettikirjastossa kuka tahansa voi käydä tutustumassa sivuilla oleviin kirjojen esittelyihin ja jättää kirjoille kysymyksen. Kirjat ovat tavallisia ihmisiä eri puolilta Suomea, jotka kuuluvat sellaisiin ryhmiin, jotka ovat usein ennakkoluulojen, syrjinnän, rasismin ja stereotypioiden kohteena.
Lue lisää...
   
Naamioiden ja maskeerauksen maailmasta
Naamiot ja maskeeraus -opintojakso oli voimauttava ja luovuutteen innostava kokemus. Löytyi uusia polkuja ja avain uusi vahvuus itseltä. Oli hienoa luoda fantasiamaskeerauksia, eläinhahmoja ja karaktäärimaskeerausta. Päätyö, Soturi (kuvassa), oli todella voimauttava kokemus.
Lue lisää...
   
 

 

 

pääkirjoitus
sisältö
ilmestyminen
toimitus
arkisto
linkit
etsi
palaute keskustelu