3/2008


Haitarikirja
Haitarikirjan valmistaminen on mukavaa ja sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. . Haitarikirjaan voi kirjoittaa omia runoja tai mietteitä. Haitarikirjasta saa persoonallisen albumin, kun sinne kokoaa rakkaimmat valokuvat.
Lue lisää...

 

Japanilainen kirjansidonta
Japanilaisella kirjansidonnalla voit nopeasti sitoa itsellesi kirjan tai vihkosen. Japanilainen kirjansidonta on tavanomaista kirjansidontaa helpompaa ja siksi se sopiikin monelle kohderyhmälle.
Lue lisää...

   

Paperimassatähdet
Ohjaustoiminta osallistui 1-2.1.2008 Lahden Kätevä messuille. Messuilla työnäytöksessä esittelimme dippaus-tekniikkaa ja siksi etsimmekin arkistomme uumenista uudelleen dippaustekniikan ohjeen.
Lue lisää...

   

Origamilla enkeleitä ja kukkia
Lahden Kätevä messuilla työnäytöksissämme esittelimme origamitaittelua. Taittelemamme enkelit ja kukat saivat paljon ihailuja osakseen. Näillä taitteluohjeilla saat tehtyä kauniita enkeleitä koristamaan talvista kotiasi tai voit viedä ystävällesi kuihtumattoman kukan lahjaksi.
Lue lisää...

   

Jäätaulu
Talven pakkaset antavat mahdollisuuden loihtia vedestä ja luonnonmateriaaleista taidetta. Jäätaulut ovat ikkunassa näyttäviä ja valo heijastuu jään läpi kauniisti. Jäätaulujen valmistus on helppoa, eikä se vaadi suurempia työvälineitä tai kalliita materiaaleja. Suojakelin jälkeen taideteoksesta jää mieliin vain muisto, mutta pakkasen jälleen saapuessa, voi taidetta loihtia uudestaan.
Lue lisää...

   

 

 

pääkirjoitus
sisältö
ilmestyminen
toimitus arkisto
linkit
etsi
palaute keskustelu