CuRec-verkkolehti

Hei, CuRecin lukijat!

Kuten olette huomanneet, CuRec on uudistumassa ja muuttumassa. Lehdestä tulee Hämeen ammattikorkeakoulun koko Hyvinvointiosaamisen koulutus- ja tutkimuskeskuksen verkkolehti. Mukaan tulevat sosiaalialan ja hoitotyön koulutusohjelmat. Lehti palvelee myös edelleen viimeisiä ohjaustoiminnasta valmistuvia opiskelijoita ja valmistuneita.

Uudistuva CuRec on  moniammatillinen hyvinvointialan opiskelijoiden, ammattilaisten ja asiantuntijoiden yhteinen foorumi.  Täällä sosionomit, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, ohjaustoiminnan artenomit – opiskelevat ja valmistuneet – sekä alan tutkijat ja opettajat voivat julkaista artikkeleja, tutkimuksia, haastatteluja, projekteja, hankkeita. CuRec toimii entistä tiiviimmin vuorovaikutuksessa koulutuksen, tutkimuksen ja työelämän kanssa – myös mobiilisti!

Uudistus toteutetaan strategisena projektina, ja muutos vie aikaa. Lehden ulkoasu, tekniikka, tekstiosasto ja alanimi uudistuvat. Nimenä ja sivuston osoitteena säilyy CuRec. Alanimeksi tulee Kulttuurisen hyvinvoinnin verkkolehti. Tavoitteena on, että uuden CuRecin ensimmäinen numero ilmestyy lokakuussa 2015.

Osallistu uudistuvan CuRecin luomiseen! Esitä toiveesi tai ideasi Facebook-sivuillamme tai sähköpostilla päätoimittajalle Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen !