CuRec-verkkolehti
  • Käden jälki
  • Ideavakka
  • Tiedon jyvät
  • Sanakannel
  • Viisasten kivi
  • Ajan pirta
  • Kulttuuripeili
  • Galleria

Unelmaa kohti… Yrityksen toimitilan remontti

Uusi tila

Tämän vuoden alusta on uutta toimitilaa etsitty; sen löytäminen on ollut työläs prosessi. Toivo oli jo hiipumassa, kun asiat järjestyivät, kuten niillä on yleensä tapana. Uusi tila löytyi läheltä keskustaa, ja se on kooltaan sekä vuokraltaan kohtuullinen.  Varastona toimineen tilan seinien väri oli tunkkainen, ja lika oli liisteröitynyt lattiaan kiinni.  Tila vaati valoa, raikkautta ja tehokasta siivousta. Siispä vuokrasopimuksen kirjoituksen jälkeen suunta oli kohti maalikauppaa. Värin valinta oli helppo… valkoista, valkoista, valkoista.

 

Remontin ja muuton kulku

 

Remontti alkoi seinillä olevien hyllyjen ym. tilpehöörien poistolla, jonka jälkeen reiät kitattiin. Kittaus ja hionta tehtiin pariin otteeseen hyvän jäljen saamiseksi.

Kitin kuivumisen ja hionnan jälkeen tartuttiin maalitelaan. Kauniin ja tasaisen värin varmistamiseksi seinät maalattiin kolmeen kertaan.

Seuraavana ohjelmassa oli ikkunan ja lattian pesu. Huh, huh sitä lian määrää, mutta kyllä nyt kiiltelee.

 

Uuteen tilaan roudaattiin vain tarvittavat tavarat, samalla tuli siis inventointi tehtyä. Pikkuautolla kulki pikkutavarat ja isommat peräkärryllä. Teollisuusompelukoneen ja -saumurin siirrossa oli onneksi miehistä muuttoapua.

Tavarat sujahtivat paikalleen, ja tilan viimeistely tapahtuu muutamalla Lack-hyllyn lisäämisellä, peilin paikalleen laitolla, muistitaulun stailaamisella ja patterien eteen suojuksen rakentamisella. Piste i:n päällä tulee olemaan mustalla maalilla tehty teksti seinällä.. Unelmaa Kohti

Vielä kun tuo muuli saataisiin pois ikkunan takaa ;)

 

Remontti ja muutto sujui sutjakkaasti. Koko homma hoitui vajaassa viikossa, mutta mitäs muuta voisi olettaa, kun kaksi yhteenhiileen puhaltavaa tehonaista lähtee puuhaamaan.

 

Tervetuloa kurkkaamaan uutta tilaa

 

Teksti ja kuvat: Teija Koivulahti, ohjaustoiminnan artenomi (AMK) -aikuisopiskelija

Uusi Sisustus

 

(tilan toinen yrittäjä Marjut Jokinen www.sisustuspaja.fi)